Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2011 15:20 - Галена и адреналинката Яна хит в най-големия порно сайт!
Автор: adelphia Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 13646 Коментари: 1 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image Адреналинката Яна се радва на хвалебствени коментари по отношение на оралната любов в сайта tubegalore.com

Галена – аматьорско порно с българска поп фолк звезда” и „Порно с Яна – българска известна личност” – така са озаглавени два от най-гледаните и харесвани клипове в порно сайта за видеосподеляне tubegalore.com. Те са качени дори по няколко пъти в категорията за български аматьорски видеа, видя Razkritia.com.

Адреналинката Яна се радва на хвалебствени коментари по отношение на оралната любов. Има и такива, които критикуват техниката й, като дори един от потребителите е коментирал, че българските жени трябва да се засрамят заради посредственото представяне на Яна.

Фолк дивата Галена, която наскоро се извини на майка си заради изтеклото порно, също събира позитивни коментари в сайта.

Нещо повече – не само двете звезди обират овациите на потребители от цял свят, а и цялата българска категория е една от най-посещаваните.

„Шести сме в света по клипове с домашен секс”, пише в. „Торнадо”. Нашенци са предложили над 400 аматьорки видеа за възрастни, които са едни от най-посещаваните и харесвани в сайта tubegalore.

Българските клипове са от най-различен характер – орална любов, тройки, лесбийско порно и гей секс с цигани. Любопитна подробност е, че едно от най-популярните видеа в БГ категорията не е това на Галена или Яна, а на нашенка, която прави шопска салата чисто гола. В клипа не се показва секс, а само как българка на около 30-35 години реже домати и краставици гола в кухнята, докато мъжът й я снима. Явно традициите не са това, което са…



Тагове:   България,   Яна,   секс,   Галена,   порно,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Shoe lifts
29.10.2012 03:41
<a href=http://pawc.usworker.coop/node/1111>Click This Link </a> insoles out promoting Iphones? I know it sounds ridiculous, many individuals might not even know, or care what <a href=http://biszinga.com/index.php?do=/profile-8130/info/>Click Here </a> insoles are
<a href="http://poonpang.com/v2.2/board/viewthread.php?tid=133214&extra=">mens shoe lifts</a>
http://www.medialappi.net/moodle/user/view.php?id=2310&course=1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: adelphia
Категория: Музика
Прочетен: 86277
Постинги: 29
Коментари: 17
Гласове: 23
Архив