Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2011 16:53 - Свърши ли? Няма свършване за чалгата! Знаехме си
Автор: adelphia Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2756 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image
  автор: Александър Попов
В годината, в която попфолкът изживява най-голямата си криза, над 4 000 фенове се събраха да видят на живо в НДК юбилейния десети рожден ден на Планета тв.

Без да искат, организаторите подсказаха още в първите минути с два рекламни спота какво ги очаква зрителите. Слоганът, повторен с градация от няколко изпълнители, "Нещо ще се случи, готови ли сте?", бе последван от друг "Свърши ли? Никога не свършва".

И наистина, концертът сякаш нямаше край, продължи над 3 часа, а на сцената се качиха над 30 изпълнители. За първи път от много години най-силните имена на Пайнер пяха вкупом без излишни претенции.

Старите муцуни като Глория, Ивана и Камелия показаха, че младите все още са далеч от тяхното ниво и тази оценка бе потвърдена от публиката.

Малко хитове от последните 10 години, дебютанти, прилична доза еротика, екстеншъни за цял МОЛ, възходи и падения, традиционният плейбек при голяма част от певците. Това видяха феновете, напълнили зала №1.

Началото бе поставено от Мария, която започна похода си от средата на залата, като нейното изпълнение бе последван от гаф на водещите Кали и Наско Михайлов, които с появата си обявиха старта на шоуто. Част от зрителите веднага коментираха, че явно Мария не е част от него.

Публиката обаче бе определено ентусиазирана и крещеше като в най-силните години на попфолка. И нещо нетипично, първият бис беше още в началото на сметката на Малина. Тя се качи на висока рампа и поднесе микс от своите хитове с луди танци. Неостаряващата певица засрами двойно по-младите танцьорки с уменията си и ги накара да се чувстват нелепо изглеждащи на нейния фон.

image

Разкъсващият се между политиката и попфолка Борис Дали бе повече от скучен, като ще бъде запомнен единствено с постоянната си усмивка тип "32 зъба на показ" и комсомолския червено-бял тоалет.

image

Много добре бе приета финалистката от "Гласът на България" Роксана, която подписа договор с димитровградската компания едва преди няколко седмици. Тя бе подкрепена на сцената от Годжи, който направи всичко възможно аплодисментите да бъдат за талантливата ромка.

image

Глория напомни за най-силните си години, а Камелия не можеше да повярва как й се радват. Тя отново се бе постарала да изглежда различно от колежките си, като излезе в рокля с щампи от комикси, а в косата си бе вплела пера като същински индиански вожд. Въпреки показаните емоции пролича, че явно тези концерти вече не са й по вкуса. Но пък липсата й през последните няколко години явно насочи интересът към нея. И тя се постара да покаже голямото си сърце буквално както в ранните години на своята кариера.

image

image

Ивана също се завърна триумфално и показа на продуцентите си, че незаслужено е била натикана в ъгъла за сметка на нови, незапомнящи се с нищо имена.

image

Много интересна трансформация е преживяла Кали. Само за година в Пайнер тя се сля с останалите. Някогашната бунтарка в жанра сложи златистата рокля, напомпа бюст и позагуби идентичността си.

image

За сметка на това Анелия става все по-интересна на сцената като визия и хореография, но пък първите редове в залата все още трудно могат да преглътнат някои нейни извивки.

image

Концертът бе почетен и от най-коментираното име в момента Веселин Маринов. Той отново се раздаде само в рамките на една песен, като типичен ерген пофлиртува с танцьорките и в края на изпълнението имаше вид на певец, пял цял час на живо.

image

Андреа отново се бе постарала с хореография, придружена разбира се с провокативни моменти.

Една от изненадите на вечерта бе появата на Азис като дуетен партньор на Малина. Това бе определено грешка на организаторите, тъй като аплодисментите за него засенчиха голяма част от останалите изпълнители. Този път той не провокира с крила или пера, но пък направи впечатление с поглед, който не подхожда на какъвто и да е празник.

Цветелина Янева, която е най-налаганото име в историята на попфолка, с най-скъпите тоалети и клипове, на часа трябва да уволни стилиста, който е избрал тоалета й. Може да струва хиляди, да е уникат, но визията на блондинката бе доста скучна и би подхождала на изпълнителка с 30-годишен стаж на сцената. Самата тя никак не се постара да вдигне адреналина на публиката със скучноватото си поведение.

image

Преслава за пореден път доказа, че за момента е номер едно в сърцата на феновете. "Голямата чест" по закриването обаче бе предоставена на Галена, която се появи на сцената на мотор, с интересна прическа. От едната страна -  дълъг екстеншън, другата половина - обръсната. Интересното обаче бе заличено от следващия й тоалет в маслено зелено, който стоеше твърде обикновено на фона на това, което бе показала при появата си.

Самата изпълнителка очакваше да завърши концерта с бис, но публиката не показа ентусиазъм. Все пак бяха минали над 3 часа.

Рождениците трябва да са доволни от интереса на публиката, но за жалост липсваха голяма част от емблематичните песни в жанра. За сметка на слабо популярни, които ще се сдобият с безплатен клип от концерта. Какво да се прави, бизнес по време на криза.

image
Шоу Made in Андреа

image

image
Фолк амплоато на Есил Дюран не й подхожда хич

image
Гергана по трико с напращяла гръд

image
Илиян е разконцентриран от танцьорките от балет Нова



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Новый форум для женщин
24.10.2012 00:17
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=3006">тут</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. http://www.justlady.ru – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: adelphia
Категория: Музика
Прочетен: 86259
Постинги: 29
Коментари: 17
Гласове: 23
Архив